Top Ad unit 728 × 90

Офис столове в София и страната

ПОСЛЕДНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Офис столове

Как да изберем офис столове? Седем важни фактора ...


Какви стъпки да предприемем, когато доййде време за закупуване на нови офис столове? Как да изберем подходящия стол за офиса – този въпрос си задават много предприемачи, които искат служителите им да работят ефективно и ефективно по 8 часа на ден, дори без признаци на умора. Удобство, комфорт, висока конструктивна надеждност, ползи за здравето – това не е пълен списък от фактори, допринасящи за правилния избор на стол. Предлагаме 7 основни фактора, които ще ви помогнат да закупите офис стол за вас и вашите служители.

  1. Издръжлив дизайн за комфорт и функционалност

Дизайнът на всеки стол в офиса трябва да бъде внимателно изчислен от опитни инженери, за да се постигне висока якост, надеждност и издръжливост. Предпоставка е наличието на петлъчева опора за безопасността на ползвателя. Добра практика е да имате удобни подлакътници. Липсата на подлакътници може да причини бърза умора дори и на най-издръжливия служител.

2. Механизми за регулиране

Механизмите за регулиране трябва да са леснодостъпни за промяна на височината на седалката или наклона на облегалката без промяна на позицията на тялото. При необходимост може да бъде внедрен механизъм за регулиране на височината и ъгъла на подлакътниците. Предпоставка е плавността и точността на регулирането.

Дизайнът на стол за служители от средно и високо ниво трябва да бъде съобразен с анатомията на човешкото тяло. За това е предвидена рамка с ролка под лумбалната деформация, заоблена седалка и дебел слой гума от пяна около краищата на седалката.

  1. Ергономично, здраво седло

Офис столове със седалка с метална рамка и тапицерия от естествена кожа или изкуствена кожа набират все по-голяма популярност. Важно е частта за сядане да носи удобство и комфорт, особено за по-продължителна работа зад компютър.

Обърнете внимание и на тапицерията. Тя трябва да е от здрав материал и да не дразни тялото.

 

  1. Подлактници за облекчаване на стрес

При стандартен работен ден се смята, че ползвател, който ползва компютър прекарва поне 6 часа зад бюро.

Това води до навотварване в областта на  шията и грабначия стлб. За да се предотврати подобно натоварване, всички столове в офиса трябва да са проектирани по начин, по който да предотвратяват умора. Най-добрите столове имат подлакътници, както и са съставени от висококачествени материали, придаващи допълнителнен комфорт.  Например офис столовете от фирма Интеза Ком са доказани с това, че са удобни от ползвателите.

  1. Висококачествени механизми, които ще разширят функционалността

Всички механизми на офис столовете  отговарят на дадени стандарти за качество, биват тествани за  надеждност, и са проектирани така, че да се предотврати инцидент по време на ползването. Механизмите на офис столовете могат да са: регулируем механизъм на страничната седалка на седалката и наклона върху седалката, регулируем  механизъм на държача на седалката и механизма. В този случай останалата част от механизма е насочена към удобно и безопасно люлеене. Най добрите модели офис столове имат интегриран полуавтоматичен механизъм, който настройва формата на стола директно към позицията на консуматора.

  1. Екологичен материал

Производителите на офис столове, които се стремят да следват  европейските стандарти за качество, използвайки най-екологичните материали отговарят на редица изисквания. Тапицария от естествена кожа, висококачествена синтетика и други разработки на базата на добри европейски производители – всички продукти не винаги са здравословни за вашите клиенти, но за сметка на това комфортът  и удобството са максимизирани. И накрая, иновативен материал от еко кожа набира популярност. Това е „дишаш“ материал, който предотвратява дискомфорта за потребителя, подобрява комфорта и е екологично чист.

  1. Комфорт във всичко

Чрез въвеждането на самия фактор не може да се постигне максимален комфорт. Това се разбиране чрез интегриран подход k’m разработен върху качеството на седлото. От дизайн до тапицария – всички продукти заедно носят комфорт и качество на вашите клиенти.

Финални думи

В настоящата статия, а именно „Как да изберем офис стол – 7 важни фактора“ бяха разгледани едни от важните фактори, които определят дали един офис стол е надежден и удобен, или не, както и бяха представени съвети, чрез които по-лесно да направите своя избор, когато дойде време за подмяна на настоящите офис столове.


Източник: Green-News.bg


Проектът Ofis-Stolove.com има за цел да предостави различни модели офис столове и да направи така, че по-лесно да се упътите, що се касае за покупката на ново офис обзавеждане, да Ви улесни с направата на избор и да направи така, че да спестите, пазарувайки онлайн офис столове.
Как да изберем офис столове? Седем важни фактора ... Reviewed by Viseo on October 29, 2021 Rating: 5

No comments:

Форма за обратна връзка

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.