Top Ad unit 728 × 90

Офис столове в София и страната

ПОСЛЕДНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Офис столове

Избор на офис стол за мениджър - полезни съвети



Днес, когато избираме офис стол, комфортът и надеждността са на първо място, тъй като трябва да прекарваме твърде много време на масата. За да не усещате мускулни болки от дълго седене и да можете да се отпуснете по време на работния процес, си струва да обмислите всички възможности и да разберете кое е точно за вас. Видове офис мебели За удобство всички фотьойли и столове, предназначени за използване на компютър или просто на работен плот, са обединени в една група „Кресла и столове“: Офис стол Традиционен стол Детски стол Стол за игра Игрален диван Всички те са обединени от основната цел – да създадат комфорт на ползвателите, докато играят или работят. От това се ръководят производителите на работни столове, изобретявайки нови механизми и видове тапицерии. Трябва да разберете, че независимо от целта, много видове са взаимозаменяеми, с изключение може би на детските модели. Можете да работите чудесно, докато седите на игрален стол, или да играете игри, като използвате добър офис стол.
Офисният стол трябва да отговаря на няколко условия: Гърбът на стола е избран, като се вземе предвид ергономичността. Тя трябва да има ниво на наклон, така че гърбът да не се уморява по време на дейността. Освен това е желателно той лесно да се регулира, за да позволи почивка. Добре е столът да е снабден с възглавница за отклонение на гръбначния стълб, като по този начин се вземе предвид човешката анатомия. Опора с пет лъча е желателно условие за безопасността на потребителя и надеждността на конструкцията. Наличието на подлакътници е задължително, тъй като те дават на ръцете почивка по време на работа. Регулирането на височината на седалката е важна функция на офис стола. • Посетителските офис столове Това може да бъде лека версия на офис стол без или с подлакътници, но най-често това е класически стол, базиран на крака или бегачи. Гърбът на стола обикновено е скъсен, няма механизъм за регулиране или накланяне. • Детски и бебешки стол Моделите се различават главно по размер. Най-често детските столчета имат удобен механизъм за повдигане на седалките, ниски облегалки и ярки цветове на тапицерията. • Стол за игра – геймърски модели столове Ергономията е особено важна при този тип столове. По правило моделите на играта се различават от обикновените офис братовчеди по форма – тя прилича на “кофата” от седалки за състезателни автомобили. Тази форма помага да се избегне ненужно напрежение в гръбначния стълб при продължително седене пред компютъра. За мнозина дизайнът точно имитира дизайна на автомобила, до дупките в облегалката, които са предназначени за предпазни колани в колата. Друг задължителен атрибут на дизайна на играта са възглавниците. Допълнителните възглавници играят специална роля, тъй като лумбалната възглавница поддържа стойката, а възглавницата за глава ви кара да се чувствате комфортно, когато облегалката на стола е наклонена.

Прочети повече тук: https://topbg.org/kak-da-izberem-podxodyashh-stol-za-menidzhri.html

Избор на офис стол за мениджър - полезни съвети Reviewed by Viseo on October 06, 2021 Rating: 5

2 comments:

  1. Закупих си офис столове от Sedni.bg и останах много доволен! Ако сте във Варна, то нямате много избор, освен онлайн! Доставката е безплатна, което е чудесно решение!

    ReplyDelete
  2. Страхотни офис столове!

    ReplyDelete

Форма за обратна връзка

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.