Top Ad unit 728 × 90

Офис столове в София и страната

ПОСЛЕДНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Офис столове

Инструкция: Как да изберете удобен геймърски стол за продължително играене на игри на компютър?



Алгоритъмът е следния (всички въпроси са подредени по важност, в низходящ ред): 

Има ли синхронизиран механизъм в стола? Това е, когато седалката и облегалката синхронно и автоматично повтарят движенията на седналия човек: напред, назад, настрани.

Така, без да губи контакт на гръбначния стълб с облегалката на стола, човекът е в активно движение, гръбначният стълб е отпуснат, няма излишен стрес върху мускулите. Това е основното. Без синхромеханизъм един стол не е стол, а стол с облегалка. 


Има ли регулиране на съпротивлението на облегалката? Всеки човек има различно тегло, така че различните усилия, които полагаме върху облегалката на стола, трябва да бъдат пропорционално компенсирани от съпротивлението му. В противен случай крехките малки момичета ще седят като войници, неспособни да преодолеят гърба си. А едрите мъже винаги са в отпуснато легнало положение, което не се приема добре от началниците си. Добре е, когато намерите баланс:

гърбът трябва да бъде сравнително лесен за отклоняване - но не достатъчно, за да „отлети“. Регулирането може да бъде механично или автоматично. Регулиране на дълбочината на седалката. Определено трябва да бъде. Според ергономичните правила трябва да има разстояние от ръба на седалката до вътрешния завой на коляното на ширината на дланта ви. Ако е по-малко, "плъзгате" се от стола. Ако е по-голям, се удавяте в него, принуждавайки мускулите на краката да се напрягат ненужно. Има ли отрицателен ъгъл на седалката. И в същото време гърбовете, по-малко от 90 градуса - това е, когато гърбът, след седналия, изглежда е спуснат до масата. 

Необходим е отрицателен наклон на седалката, за да се отървете от излишния натиск върху вътрешната част на бедрото, поради което притока на кръв се притиска на това място и мускулите не получават подходящо хранене и кислород. Това се случва, когато трябва да работите дълго време в позиция, наклонена към масата (писане с химикалка, надникване в данните на монитора). Изисквайте отрицателен наклон! Къде са ми подлакътниците? Когато искате да спестите пари, първото нещо, от което трябва да се отървете в един стол, са подлакътниците. И това е грешка. Подлакътниците са на едно ниво с плота на масата, така че китката, предмишницата и ръката на клавиатурата (или с дръжката) винаги са равни. Ръката (включително раменете) винаги е отпусната. И това е страхотно.


Цялата статия можете да прочетете тук: https://www.novini.org/2021/10/instruktsiya-kak-da-izberete-udoben.html


Проектът Ofis-Stolove.com има за цел да предостави различни модели офис столове и да направи така, че по-лесно да се упътите, що се касае за покупката на ново офис обзавеждане, да Ви улесни с направата на избор и да направи така, че да спестите, пазарувайки онлайн офис столове.
Инструкция: Как да изберете удобен геймърски стол за продължително играене на игри на компютър? Reviewed by Viseo on October 06, 2021 Rating: 5

No comments:

Форма за обратна връзка

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.