Top Ad unit 728 × 90

Офис столове в София и страната

ПОСЛЕДНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Офис столове

Ученически столове и чинове - предложения от Интеза

Ученически столове - предложения от Интеза

Ако сте собственик на център за обучение и желаете да си обзаведете стаите с качествено офис обзавеждане, то тогава сте попаднали на правилната статия.
Ученически чин със стол, подходящ за ученици в най-ранна детска ученическа възраст

Инструкция за употреба: Оглеждайте Вашия стол най-малко един път на 4 месеца, за да проверите, че всички болтове,винтове и свързващи елементи са затегнати. За да почистите Вашия стол използвайте влажна кърпа с почистващ препарат използван за тази цел. За да премахнете необичайни петна върху дамаската или кожата, използвайте специален разтвор предназначен за почистване на петна, като спазвате и следвате инструкциите на производителя.

Този артикул може да бъде закупен от тук:     https://ofismebeli-bg.com/uchilishtno-obzavejdane/
Представяме Ви и един модел детски стол, подходящ за детска стая..
ДЕТСКИ СТОЛ REGAL WHITE - ЗЕЛЕН BEAR


.

Столът се отличава със следните характеристики:
Седалка и облегалка с ергономична форма. Регулиране височината на облегалката. Плавно регулиране височината на седене. Стабилна пластмасова кръстачка в бял цвят . Седалка и облегалка тапицирани в микрофибърна дамаска клас М. Фиксирани пластмасови подлакътници в бял цвят. Максимално тегло на седящия - 100 кг.

Компанията Интеза Ком предлага качествено училищно обзавеждане, офис мебели и офис столове от много години.
Можем да отличим компанията като качествен и надежден партньор, който предоставя страхотни продукти.Проектът Ofist-Stolove.com има за цел да предостави различни модели офис столове и да направи така, че по-лесно да се опътите, що се касае за покупката на ново офис обзавеждане, да Ви улесни с направата на избор и да направи така, че да спестите, пазарувайки онлайн офис столове.
Ученически столове и чинове - предложения от Интеза Reviewed by Viseo on August 29, 2021 Rating: 5

No comments:

Форма за обратна връзка

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.