Top Ad unit 728 × 90

Офис столове в София и страната

ПОСЛЕДНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Офис столове

Офис столове за счетоводители

Днес,уважаеми читатели, имаме удоволствието да Ви предложим три решения за офис стол за счетоводители.
Подборът е направен от онлайн магазин OfisMebeli-bg.com

РАБОТЕН СТОЛ - STILO R ЧЕРЕН 
Седалка изработена от висококачествена дамаска. Облегалка изработена от висококачествена мрежа. Подлакътници регулируеми по височина. Регулиране височината на седене, с люлееща функция на механизма. Здрава полипропиленова основа. Гаранция: 3 години. Максимално тегло на седящия - 120 кг. Цвят: черен.


Ориентировъчна цена - около 250 лв.


И сега, едно предложение за ВИП счетоводители
ОФИС СТОЛ - SAIL MESH
Офис стол Nowy Styl – Sail Mesh Облегалка от меш, тапицирана седалка. Glide-tec механизъм (GT) функции: - Синхронизиран наклон на облегалката 16 ° и седалката 6 ° в съотношение 2,7:1 - Заключване на облегалката в 4 позиции при наклон - Регулиране на дълбочината на седалката в 7 позиции - Плавно регулиране на височината на стола с помощта на газов амортиьор Лумбална опора, регулируема по височина в диапазон 70 мм и по дълбочина 15 мм 4-D регулируеми алуминиеви подлакътници с пластмасови падове Алуминиева основа

Ориентировъчна цена - 1600 лв. без ДДС
Проектът Ofist-Stolove.com има за цел да предостави различни модели офис столове и да направи така, че по-лесно да се опътите, що се касае за покупката на ново офис обзавеждане, да Ви улесни с направата на избор и да направи така, че да спестите, пазарувайки онлайн офис столове.
Офис столове за счетоводители Reviewed by Viseo on August 25, 2021 Rating: 5

No comments:

Форма за обратна връзка

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.