Top Ad unit 728 × 90

Офис столове в София и страната

ПОСЛЕДНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Офис столове

Идеи за епоксидни подови настилки



Обновяването на пода във вашия дом с епоксидно покритие му добавя привлекателна изтънченост. От изкуствени мраморни дизайни до карирани шарки, вашият епоксиден под може да привлече вниманието към себе си или да подчертае интериора ви. Епоксидните подове са много подходящи за гаражи, мазета и ателиета, където искате да защитите бетонния под, като същевременно му придадете блясък и характер.

Ние ще ви дадем няколко идеи за епоксидни подови настилки, които са най-подходящи за вашето пространство и стил. Преди да се заемете с направата на новия си под, то трябва да преминете през дейността кърти чисти извозва , като приложите къртене на старата подова настилка и да подготвим мястото за работа.

Мраморният ефект е един от най-търсените варианти. Смесете два или повече цвята, за да създадете епоксиден под, който имитира мрамор. Нанесете основен слой бяла епоксидна боя. След това добавете капки друг цвят боя отгоре. Смесите цвета на акцента с валяк за боядисване, за да проектирате зашеметяващ под. Имайте предвид, че е трудно да се имитира естествен мраморен камък, но след като се справите ще се наслаждавате на нещо страхотно. Епоксидните подове са красиви и лесни за поддръжка.

Триъгълници, квадрати и ромбове могат да направят вашия под едновременно модерен и забавен – идеален за гараж, мазе, зона за игра или студио. За да постигнете вида, нанесете основен слой от основния цвят. След това създайте последователен модел или по-произволен дизайн върху пода си с помощта на широко тиксо. След като епоксиде изсъхне, отстранете лепенките. Някои геометрични фигури са по-сложни, така че обмисля да потърсите помощ от професионалист.

Използвайки аквамарин и тюркоазени тонове, можете да усетите водата толкова добре, че да се чувствате, че сте на морския бряг. Помислете за смесване на сини и зелени бои с валяк. Металически блясък е класика. Независимо дали с метални епоксидни бои или повече бляскави частици, предайте на вашия под блясък и характер. Металните тонове са страхотни за всяка стая от вашия дом.

Можете да добавите епоксидни люспи върху всеки основен цвят, за да придадете на вашия под повече текстура. Класиката е сив фон с люспи в бели и черни тонове за неутрална атмосфера. Люспите често идват в опаковка с няколко цвята или можете да закупите отделни цветове и да ги смесите и комбинирате както искате.

Идеи за епоксидни подови настилки Reviewed by Viseo on October 04, 2022 Rating: 5

No comments:

Форма за обратна връзка

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.