Top Ad unit 728 × 90

Офис столове в София и страната

ПОСЛЕДНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Офис столове

Образователни играчки за деца



Когато избирате играчка, не забравяйте да обърнете внимание на качеството. Всички части трябва да са добре боядисани, без остри ъгли, неприемливо е конци или пълнеж да стърчат от играчката. Обърнете внимание на етикета - колкото по-качествено и компетентно е съставен, толкова по-вероятно е играчката да не ви подведе. Трябва да се посочат GOST и препоръките за употреба и грижи. За деца на възраст под 3 месеца основните органи за получаване на информация за света са зрението и слуха. Различни дрънкалки и мобилни телефони са първите образователни играчки за новородени. Основните изисквания към играчките за тази възраст са цвят, удобство на играчката. Ако това е дрънкалка, тя не трябва да е тежка, да приляга добре в ръката, различни шумолене са добре дошли.

 

Идеален вариант за тази възраст може да бъде килим за развитие.

 

На тази възраст бебето играе, докато лежи по корем. В тази позиция той разглежда и докосва различни детайли, укрепвайки мускулите на врата и гърба. И от шест месеца килимът може да бъде положен за седящи игри. За новородени бебета продукт с дължина 65-70 см е напълно достатъчен - този размер е удобен за вкъщи и разходка. Малък килим може да бъде отнесен в болницата или да се сложи в количка. На килима трябва да има ярки играчки, дрънкалки, пищялки, музикални модули. За най-малките те са окачени на специални дъги, а по-големите деца могат да вземат играчки с ръце.

 

Интерактивни играчки.

 

 Зайчетата са големи и малки, те ще служат като грижовна бавачка, успокоявайки детето и му помагайки да свикне с новия свят за него. Тази сладка и приятелска играчка ще стане приятел на вашето бебе за много месеци: зайчето пее песни, разказва приказки и дори говори с гласа на майка си. Ушите на зайчето светят в тъмното в различни цветове, до него бебето ще заспива по-лесно и по-силно. Яркия мобилен дизайн с музика и различни фигури може да се постави над креватчето от втория месец, когато бебето започва да се интересува от непосредствената си среда. Играчката учи да фиксира погледа, тренира зрението, помага да се разпознават и различават обекти. Мобилният може да бъде прикрепен към креватче, количка или столче за кола. Благодарение на специално усукващо устройство или мощна щипка за пране, детските мобилни телефони се закрепват бързо и лесно. До 5-6 месеца вашето бебе ще има нужда от гризалка.

 Гризалките се предлагат в различни форми и материали.

 

Силиконовите гризалки са меки и нежни към възпалените венци. Въпреки еластичността си, те са много издръжливи, така че детето няма да може да ги дъвче или да отхапе парче. Силиконът не абсорбира влагата и не насърчава растежа на вредни микроорганизми по повърхността му. Текстилните гризалки обикновено са изработени от памук. Могат да се мият, след измиване запазват оригиналния си вид и свойства. Тази гризалка е мека, лека и следователно подходящ за най-малките. Освен това текстилните гризалки са цветни, многоцветни и шумолят, което засилва сетивното изживяване и е много забавно за бебето. На една година детето ще има нужда от пирамиди, сортери, кубчета, връзки, текстилни книги, дизайнер с големи детайли и много други.

Образователни играчки за деца Reviewed by Viseo on February 16, 2022 Rating: 5

No comments:

Форма за обратна връзка

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.