Top Ad unit 728 × 90

Офис столове в София и страната

ПОСЛЕДНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Офис столове

Какви офис столове ще се търсят през 2022 година?



Популярни офис столове през 2022 година

Тенденции при производството  и предлагането на офис столове и мебели за предстоящата година.
Предимството на тенденциите в обзавеждането (за разлика от непостоянните модни облекла) е тяхната издръжливост. Ако разберете тенденциите и закупите мебели сега, можете да сте сигурни, че те ще бъдат актуални след 10 години. Това важи за почти всички видове мебели, включително и мебелите и обзавеждането за офисите.„

Офис столове и мебели - близо до природата

Близо до природата 

Интериорът и екстериорът се обединяват. цветовете и материалите, които са отвън, се пренасят в интериора. Тази тенденция ще се увеличи както в малките офиси, така и при по-големите такива. Следователно естествената тема все още е актуална в интериора: неутрални цветове, естествени материали, използването на растителни мотиви.


Офис столове в естествени цветове


Цветовете са тясно свързани с нашите емоции и настроение. Така естествените нюанси допринасят за създаването на топла, спокойна среда. Ето защо през 2022 г. търсенето на интериори в приглушени цветове ще расте: бежово, сиво, кафяво, зелено. Ако се използват студени нюанси, те често се разреждат с топли.

Офис обзавеждане с плавни линии

Интериорът престава да бъде ъглов, появяват се гладки и заоблени форми. В света липсва мир, дизайнерите го усещат фино и възстановяват баланса с помощта на меки линии в интериора. Това създава безопасно пространство, което успокоява ума ни.

Текстура на офис мебелите


Сега искаме не само да виждаме, но и да усещаме. В тенденция са тактилно приятни материали с естествена текстура: мрамор, шисти, необработено дърво, травертин, юта, ратан. Повърхности с ивици, пукнатини, вдлъбнатини и възли. Всичко, което придава естествеността на материала, ще го направи по-скъпо и по-актуално. Освен това естествените материи като лен, велур и кадифе са популярни  в офис обзавеждането, и в традиционното обзавеждане за домът ни.

Столове с флорални щампи



Декорацията на мека мебел също има естествена тема: орнаменти с тропически растения, цветя, плодове и животни. Подобно решение ни отвежда в топли дни, в атмосфера на празник и релакс, която често ни липсва в ежедневието. Свеж зелен цвят придава добро настроение, облекчава раздразнителността и зарежда с енергия. Между другото, зеленото е един от онези цветове, които ще останат в интериора за дълго време. 
ТРЯБВО ДА ОТЧЕТЕМ ,ЧЕ  ограниченията за мобилност промениха начина ни на живот – сега е по-вероятно да останем вкъщи, за да работим и да се отпуснем от разстояние. С други думи, много често офисът ни се премести в жилището, което обитаваме. Ето защо е необходимо пространството да се промени според настроението и индивидуалните характеристики. В модерния интериор виждаме повече модулни решения: дивани, системи за съхранение, работни маси. Отделните модули могат да се пренареждат в зависимост от ситуацията, броят им може да се променя. Така модулен диван със странична маса може да бъде място за работна среща, проверка на поща, уютна закуска или гледане на филм със семейството.

Във всеки период от време могат да се идентифицират популярни мебели, но в същото време има постоянна тенденция към индивидуалност. Препоръчваме да използвате в интериора на първо място това, което лично ви харесва. Правилата са там, за да бъдат нарушавани!


Проектът Ofis-Stolove.com има за цел да предостави различни модели офис столове и да направи така, че по-лесно да се упътите, що се касае за покупката на ново офис обзавеждане, да Ви улесни с направата на избор и да направи така, че да спестите, пазарувайки онлайн офис столове.
Какви офис столове ще се търсят през 2022 година? Reviewed by Viseo on November 17, 2021 Rating: 5

No comments:

Форма за обратна връзка

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.