Top Ad unit 728 × 90

Офис столове в София и страната

ПОСЛЕДНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Офис столове

Авторска линия офис столове – PITSTOP



Ако си търсите геймърски стол, от ново поколение, стол, който да Ви помогне да почувствате коморт през дългото време, прекарано зад ПЦ-то си, то тогава сте на правилното място.
Днес имаме удоволствието да Ви представим продуктовата линия офис столове PitStop – авторска линия офис мебели, разработена от автомобилния дизайнер Anri Lenterman.

Любопитно е да кажем, че самия дизайнер , че е имал желание да създаде “Линия офис столове за автомобилни ентусиасти и хора със състезателен дух.” Офис столовете PitStop са за клиенти, за които любовта към автомобилите е начин на живот и източник на вълнения и вдъхновение. При проектирането и създаването на PitStop, Anri Lenterman е черпил идеи от автомобила, като във визията и ергономията на столовете са вложени множество автомобилни елементи.

В конструирането и при производството на Офис столове PitStop са използвани алуминиеви сплави и качествени материали наподобяващи части на леки автомобили.

Ето и два модела от тази серия, като вярваме, че ще Ви впечатлят със своята визия и функционалност:




Проектът Ofist-Stolove.com има за цел да предостави различни модели офис столове и да направи така, че по-лесно да се опътите, що се касае за покупката на ново офис обзавеждане, да Ви улесни с направата на избор и да направи така, че да спестите, пазарувайки онлайн офис столове.

Източник: IT WEB SITES
Авторска линия офис столове – PITSTOP Reviewed by Viseo on September 24, 2021 Rating: 5

No comments:

Форма за обратна връзка

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.